Sag nein – sayno2.com

Blockchain

Grayscale CEO skisserer 6 temaer som vil forme kryptomarkedet

Grayscale CEO skisserer 6 temaer som vil forme kryptomarkedet i 2021

Utbredt institusjonell adopsjon, gunstig regulering og veksten av nordamerikansk kryptodrift er bare noen av temaene Michael Sonnenshein mener vil materialisere seg i 2021.

Michael Sonnenshein, den nyutnevnte konsernsjefen i Grayscale Investments, mener 2021 vil markere enda et sentralt år for investering av digitale eiendeler ettersom institusjonell kapital og Bitcoin Bank nasjonalstatens adopsjon driver neste etappe av oksemarkedet.

I en hovedtale på årets virtuelle CFC St. Moritz-konferanse identifiserte Sonnenshein tre sentrale investeringstemaer som sto til grunn for Bitcoins (BTC) dramatiske utbrudd i 2020. De var: makroøkonomisk usikkerhet og kvantitativ lettelse; legendariske investorer og merkevareselskaper som investerer i BTC; og den fortsatte styrking av regelverk rundt digitale eiendeler.

Sonnenshein tror 2021 vil se en fortsettelse av disse trendene ettersom flere investorer diversifiserer i Bitcoin og andre digitale eiendeler. Han identifiserte også flere andre som kunne forme det digitale valutamarkedet i nær fremtid.

I følge Sonnenshein er de seks temaene som investorer bør se etter i 2021:

  • Redusert karriererisiko forbundet med investering i digitale eiendeler
  • Voksende interesse blant finansielle rådgivere
  • Veksten av nordamerikansk og kryptering med ren energi
  • Økt stablecoin-integrasjon
  • Nasjonalstat adopsjon av digitale eiendeler
  • Ny reguleringsutvikling

Når det gjelder nasjonalstatens adopsjon, spekulerte Sonnenshein i at dette sannsynligvis vil omfatte pilotering av sentralbankens digitale valutaer, CBDC, samt muligheten for at Bitcoin blir lagt til som en strategisk reserve for noen regjeringer.

Om gruvearbeidere sa han at Foundry, et søsterselskap Grayscale, allerede har blitt den største gruvearbeideren i Nord-Amerika.

Digital Currency Group, selskapet bak Grayscale and Foundry, avslørte i fjor at de vil investere 100 millioner dollar i gruvedrift av Bitcoin og andre digitale eiendeler i Nord-Amerika.

Grayscales investeringsprodukter har blitt en slags bellwether for adopsjon av digitale eiendeler

Firmaets eiendeler under forvaltning, eller AUM, eksploderte fra bare 2 milliarder dollar i begynnelsen av 2020 til mer enn 20 milliarder dollar på slutten av året. Denne veksten har ennå ikke avtatt, med totalt AUM som nådde 28,1 milliarder dollar 19. januar.

01/19/21 OPPDATERING: Netto aktiva under forvaltning, beholdning per aksje og markedspris per aksje for våre investeringsprodukter.

Totalt AUM: $ 28,1 milliarder $ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ ZEC pic.twitter.com/wm25kSGEwp
– Gråtoner (@Grayscale) 19. januar 2021

Med omtrent 3% av Bitcoins sirkulerende forsyning ser Grayscale ut til å ha en tyngdekraft på BTCs pris. JPMorgan Chase-strateger ledet av Nikolas Panigirtzoglou mener at investeringsforvalteren er nøkkelen til at Bitcoin kommer tilbake over $ 40.000 på kort sikt. For å komme dit, ville Grayscale trenge å opprettholde et jevnt tempo for kjøp til en verdi av 100 millioner dollar per dag.