Een van de grootste Bitcoin walvissen van alle tijden heeft net $116.000.000 overgemaakt in BTC – Hier is waar het Crypto-fortuin landt.

Een groot Bitcoin-fortuin is plotseling in beweging nu een van de grootste BTC-adressen in de geschiedenis tot leven komt.

Een anonieme walvis heeft 11.230 BTC overgemaakt ter waarde van 116 miljoen dollar voor een bedrag van slechts 2,14 dollar. De overdracht werd voor het eerst ontdekt door de geautomatiseerde gedistribueerde grootboekopspoorder die bekend staat als Bitcoin Block Bot.

Volgens de laatste gegevens van de block explorer verplaatste de walvis de munten naar twee afzonderlijke adressen.

Een onbekende portemonnee met in totaal één transactie ontving 2.730 BTC. Een andere portemonnee die 8.500 BTC ontving, heeft ook een record van één transactie.

BitInfoCharts toont aan dat de walvis de originele portemonnee op 14 juli heeft aangemaakt. De portemonnee begon op 23 juli met het ontvangen van aanzienlijke bedragen van BTC op weg naar de 28e rijkste Bitcoin Lifestyle-portefeuille die er bestaat op 11 september.

De walvis in kwestie zou een bewaarder of instelling kunnen zijn die cryptocurrency’s voor zijn klanten beheert. De grote cryptohouder zou BTC ook over meerdere adressen kunnen verplaatsen voor veiligheidsdoeleinden.

Geen van de betrokken adressen heeft echter banden met een bedrijf in de crypto-industrie. De BTC is niet verhuisd naar een bekende crypto-beursportefeuille, waar het zou kunnen worden verhandeld en verkocht op de open markt.

admin