Bitcoin skaper sterk medvind når handelsmenn roterer kapital til Altcoins

Bitcoins pris har begynt å konsolidere seg etter den enorme økningen som har blitt sett de siste 48 timene

I går ettermiddag samlet den seg så høyt som $ 13 200 før den fant sterk motstand som tvang den lavere
I motsetning til trenden som ble sett under flyktige oppganger, sporet Bitcoin Era ikke så langt inn i den nylige rallyen etter avvisningen på disse høyder.
Dette indikerer at okser har kontroll over eiendelen for øyeblikket og kan indikere at ytterligere oppside er nært forestående
En analytiker bemerker at han tar noen skritt for å sikre sin Bitcoin-eksponering. Han sa at han nå roterer inn i altcoins

Bitcoin og hele kryptomarkedet har vært fanget i en sterk oppadgående trend. Mens BTC i utgangspunktet var den eneste eiendelen til å samle seg, er altcoins nå i ferd med å følge Ethereum høyere.

Denne nylige prishandlingen har vært annerledes enn tidligere, siden den er drevet av en kombinasjon av enorm teknisk og grunnleggende helse.

Det er viktig å merke seg at det også har gjort det mulig for BTC å knuse sin tidligere sterke korrelasjon til aksjemarkedet.

En analytiker mener at altcoins kan begynne å overgå Bitcoin på kort sikt. Han bemerker at de begynner å se stadig mer “attraktive” ut etter deres overspenninger over natten.
Bitcoin begynner å konsolidere seg som Altcoins Rally

Etter Bitcoins svake avvisning på $ 13.200, har altcoin-markedet lagt ut et betydelig rally.

Mye av dette har skjedd på grunn av Ethereums sterke brudd over $ 400. Dette sendte massiv kapitalinnstrømning som strømmer inn i mindre mynter, og ser ut til å gjenreise den „høysesongen“ som gikk tapt som et resultat av den nylige flergangsutsalget.

Hvis Ethereum fortsetter å matche Bitcoins styrke, virker det som om altcoins kan samles i takt.
Analytikerkrav Altcoins begynner å se “mye mer attraktive” ut

Mens han delte sine tanker om markedet, bemerket en analytiker at han nå sikrer sin Bitcoin-eksponering og begynner å rotere kapital til altcoins.

“Jeg sikret faktisk min BTC-lengsel kl 12.9, tro det eller ikke. Jeg vet ikke, føles som om noe skifter. Altcoins ser mye mer attraktive ut nå. La oss se hva som skjer, jeg går med strømmen. „

Hvis altcoins begynner å overstige Bitcoins øyeblikk, er det en stor sjanse for at de som bor i DeFi-sektoren vil se de største gevinstene, siden de har blitt solgt tungt de siste ukene.