Bitcoin Outlook: Den mest betydningsfulde breakout, jeg har set på lang tid

Nylig handling viser, at bitcoin er kommet for at blive. Tag et kig.

Du kender mig som en langsigtet investor i hypervæksttemaer og aktier.

Smartphone med Bitcoin-diagram på skærmen blandt bunker af Bitcoins

For mig er det den bedste måde at opbygge din rigdom på og realisere dine økonomiske drømme. Derfor taler vi meget om de massive, spændende tendenser, der ændrer vores verden og gør investorer rige.

Så her er en ting, som du måske ikke ved om mig …

Jeg er en ivrig kortlæser.

Jeg lærte vigtigheden af ​​diagrammer og hvordan man virkelig læser dem i mit første job (som børsmægler) fra en mentor, der har været en livslang ven.

Dette var før smartphones, hvilket betyder, at jeg lærte den gammeldags måde – i happy hour efter arbejde.

På „bev naps“ – de små servietter, du får med din drink – tegner vi diagrammer, kortlægger strategier og alt, hvad der giver os en fordel.

Jeg har stadig et par af disse servietter. De indeholder nogle af de bedste investeringstimer, jeg nogensinde har lært.

Dette inkluderer om breakouts, hvilket er når en aktie eller anden aktivklasse „bryder ud“ til højere priser på stort volumen.

Breakouts er betydningsfulde på mange niveauer, og de er ofte et optakt til meget højere priser.

Jeg ved, at 2021 kun er to uger gammel, men vi har allerede været vidne til et betydeligt breakout, der muligvis falder som en af ​​de største i historien …

Hvis du overhovedet har fulgt bitcoin, ved du præcis, hvad jeg taler om.

Jeg er ekstremt bullish på bitcoin, blockchain og især mindre kryptokurver kendt som altcoins. (Vi tilføjede netop et nyt køb i aftes i Crypto Investor Network .) De er den slags investeringer i hypervækst, som jeg elsker i transformationsteknologier, der vil ændre vores verden og gøre smarte investorer masser af penge.

Men wow!

Verdens største kryptokurrency har været på et fantastisk løb med en ret stejl tilbagetrækning kastet ind for godt mål. Det er fint, men kortsigtede investorer har gjort deres bedste for at navigere op og ned.

Højdepunkterne begyndte i december, da bitcoin samlet for første gang nogensinde over $ 20.000. Dette udløste et vanvid på sociale medier, da langsigtede bitcoin-troende glædede sig.

Og det stoppede ikke der. På mindre end en måned ville bitcoin mere end fordobles for at handle over $ 41.000.